Nieuw: Girls’ Talk Special: Anticonceptie en kinderwens (e-learning)

Girls’ Talk Special: Anticonceptie en kinderwens is een groepsprogramma voor meiden vanaf 16 jaar met een latente kinderwens of met zorgen over anticonceptie en zwangerschap.

Werkt u met meiden tussen de 16 en 21 jaar in het mbo, de jeugdzorg of het jongerenwerk? Volg deze e-learning en krijg meer informatie over anticonceptie, noodmiddelen en zwangerschap/ouderschap op jonge leeftijd. Deze e-learning is ter voorbereiding bij de uitvoering van de Girls' Talk Special: Anticonceptie en kinderwens.

Voor wie?

Alleen professionals die een certificaat van Girls’ Talk hebben kunnen deze e-learning volgen.

Werkwijze

Met behulp van kennisoverdracht en reflectie raakt u in ongeveer 1 à 2 uur bekend met het programma. U krijgt actuele informatie over anticonceptie, noodmiddelen en zwangerschap/ouderschap op jonge leeftijd. Ook verkent u wat u als professional kan betekenen in de ondersteuning van jonge meiden bij deze thema’s en hoe u kunt reageren op lastige situaties. De e-learning wordt afgesloten met een korte toets. Na het afronden van de e-learning ontvangt u de programmahandleiding Girls’ Talk Special: Anticonceptie en kinderwens en het certificaat digitaal.

Wat levert deze training op?

Na het volgen van deze e-learning kunt u de Girls’ Talk Special in groepen uitvoeren:

  • U heeft kennis opgedaan over tienerzwangerschap, jong ouderschap, anticonceptiemiddelen en noodmiddelen.
  • U bent in staat om op lastige situaties rondom deze thema’s te reageren.
  • U heeft een beeld van de opzet, doelstellingen en ontwikkeling van de Girls’ Talk Special.

Meer informatie 

Voor meer informatie en aanmelden: shop.rutgers.nl 

Reacties