Zoeken
Nieuws – Artikel

Nieuw: E-learning Intersekse en seksediversiteit in de huisartsenpraktijk

Terug naar overzicht
22 januari 2024

De e-learning ‘Intersekse en seksediversiteit in de huisartsenpraktijk’ is ontwikkeld door NNID  (Nederlandse organisatie voor seksediversiteit) in opdracht van en in samenwerking met Rutgers, COC Nederland en WOMEN Inc. Dit product draagt bij aan het bevorderen van de kennis en vaardigheden van zorgprofessionals in het bieden van passende zorg aan intersekse personen. Met een focus op het wegnemen van misverstanden en het bevorderen van begrip, biedt deze e-learning praktische inzichten en strategieën om een inclusieve en respectvolle zorgomgeving te creëren.

De gratis e-learning, die ongeveer een uur duurt, is niet alleen waardevol voor huisartsen en hun voor teams, maar ook voor andere zorgprofessionals die streven naar een betere zorg voor intersekse personen.

Accreditatie

Accreditatie voor de relevante beroepsgroepen is aangevraagd. Wanneer deze aanvragen zijn goedgekeurd, kun je accreditatiepunten ontvangen voor het afronden van deze cursus.

Aanmelden en meer informatie
Nieuws

Gerelateerd

Lees onze meest recente artikelen, onderzoeken en columns op het gebied van seksuele gezondheid en rechten.

Alle nieuwsberichten

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.