Zoeken
Nieuws – Artikel

Online bijeenkomsten ondersteunen bij kinderwens en anticonceptie

Terug naar overzicht
7 oktober 2021

Ben je werkzaam in de huisartsenpraktijk, ben je verloskundige of abortusverpleegkundige? Dan ken je ongetwijfeld patiënten/cliënten die te maken kregen met een ongeplande zwangerschap. Ongepland is niet per se ongewenst, maar wel onbedoeld op dat moment. Professionals in de eerstelijn kunnen een belangrijke rol spelen in de ondersteuning van mensen bij hun gezinsplanning.

Rutgers organiseert twee online bijeenkomsten om ervaringen te delen en inspiratie op te doen. Een bijeenkomst voor verschillende professionals in de eerstelijn op 17 november, en een bijeenkomst voor specifiek huisartsen op 25 november. In 1,5 uur delen we ervaringen en good practices met elkaar. Met deze tips en handvatten kun jij voortaan helpen zorgen dat een zwangerschap mensen niet overkomt.

Nieuwsgierig? Bekijk het programma van 17 november (eerstelijn breed) en/of 25 november (huisartsen) en meld je gratis aan!

Nieuws

Gerelateerd

Lees onze meest recente artikelen, onderzoeken en columns op het gebied van seksuele gezondheid en rechten.

Alle nieuwsberichten

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.