Zoeken
Nieuws – Artikel

Sluit je aan bij het Zorg Impactmakers Netwerk in Nederland

Terug naar overzicht
27 juni 2022 Tags: seksualiteit bespreken

Ben jij een zorgprofessional die zich hard maakt voor het thema seksualiteit in je werk? Dan is het Zorg Impactmakers Netwerk in Nederland, oftewel ZIN-IN iets voor jou!

Netwerk voor zorgprofessionals

Dit netwerk bestaat uit zorgprofessionals met hart voor het belang van seksualiteit in de zorg. Met als doel: zorgprofessionals verbinden en ondersteunen omtrent het thema seksualiteit bespreken in de zorg. Door elkaar te voeden met informatie over seksualiteit, praktijkverhalen en behoeften uit het veld, kunnen we meer mensen op de juiste manier bereiken. Zo dragen we allemaal bij aan vele gezonde en plezierige sekslevens. En natuurlijk aan de aandacht die seksualiteit verdient in de zorg, inclusief een fijn en veilig seksualiteitsklimaat op je werk.

Rutgers faciliteert de ontmoeting en kennisdeling door het organiseren van gratis kennissessies, een plek op onze platforms voor de professionals, intervisies, casuïstiek en nog meer. Door zorgimpactmakers samen te brengen, kunnen we van elkaar leren en meer impact maken, zowel op cliëntniveau als op maatschappelijk draagvlak.

Impactmakers komen uit alle hoeken van de zorg, variërend van verpleegkundigen, consulenten, (huis)artsen, psychologen, verzorgenden, maatschappelijk werkers etc. Wil je ook deelnemen aan ZIN-IN? Ga naar de Linked-In groep of stuur een mail voor meer informatie naar seksindepraktijk@rutgers.nl

 

 

Nieuws

Gerelateerd

Lees onze meest recente artikelen, onderzoeken en columns op het gebied van seksuele gezondheid en rechten.

Alle nieuwsberichten

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.