Zoeken

Zorg Impactmakers Netwerk in Nederland

Zorgprofessionals verbinden en ondersteunen rondom het thema bespreken van seksualiteit in de zorg.

Wil je kennis delen met andere zorgprofessionals die net als jij een hart voor het belang van seksualiteit in de zorg hebben? Sluit je dan aan bij de groep Zorg Impactmakers Netwerk in Nederland, oftewel ZIN-IN!

Verbinden en ondersteunen

ZIN-IN heeft als doel om zorgprofessionals te verbinden en te ondersteunen rondom het thema bespreken van seksualiteit in de zorg. Door elkaar te voeden met informatie over seksualiteit, praktijkverhalen en behoeften uit het veld, kunnen we meer mensen op de juiste manier bereiken. Zo dragen we allemaal bij aan vele gezonde en plezierige sekslevens. En natuurlijk aan de aandacht die seksualiteit verdient in de zorg, inclusief een fijn en veilig seksualiteitsklimaat op je werk.

ZIN-IN bijeenkomsten

Rutgers faciliteert de ontmoeting en kennisdeling door het organiseren van vier gratis bijeenkomsten, een plek op onze platforms voor de professionals, intervisies, casuïstiek en nog meer. Door zorgimpactmakers samen te brengen, kunnen we van elkaar leren en meer impact maken, zowel op cliëntniveau als op maatschappelijk draagvlak. Impactmakers komen uit alle hoeken van de zorg, variërend van verpleegkundigen, consulenten, (huis)artsen, psychologen, verzorgenden, maatschappelijk werkers etc.

Sluit je aan!

Meld je aan voor ZIN-IN via het onderstaande inschrijfformulier. En ga met elkaar in gesprek in de LinkedIn groep.

Eerdere bijeenkomsten

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.