Zoeken

Symposium Verschillen doen er toe

Actuele LHBTI+ thema's in zorg en preventie

Diversiteit in sekse, gender en seksuele oriëntatie wordt steeds zichtbaarder en krijgt vaker de aandacht die het verdient. In de maatschappij, in de politiek, bij de overheid, en in de praktijk van de hulpverlening en preventie. Een goed moment om een pas op de plaats te maken en een blik op de toekomst te richten. Dit doen we tijdens het symposium ‘Verschillen doen er toe | Actuele LHBTI+ thema’s in zorg en preventie’.

Het symposium richt zich op drie verschillende actuele thema’s. Annelou de Vries van het Genderteam Amsterdam UMC spreekt over transgenderzorg in Nederland, Jeroen Dewinter van GGzE over autisme, seksualiteit en genderdiversiteit en Thomas Garrod-Pullar van MenAsWell over seksueel geweld bij homo- en bi mannen (Engels). Tijdens een panelgesprek met experts bespreken we de implicaties voor – de toegang tot – passende zorg en preventie.

Accreditatie is aangevraagd bij NVvPO, NVVS en Registerplein.

Meer informatie over het symposium

Meld je aan voor het symposium

Ik sluit me aan bij Zorg Impactmakers Netwerk in Nederland
Ik ga ermee akkoord dat er tijdens de bijeenkomst beeldmateriaal wordt gemaakt.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.